Do góry

Desery Przepis na:

Rafaello

Rafaello

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 10

Dodano:

Odsłon: 2090

Świetne ciasto bez pieczenia- na pewno się uda.

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. dno tortownicy wyłożyć krakersami. ciasto karpatkowe przygotować według przepisu na opakowaniu. Do gotowego i ciepłego kremu dodać połowę wiórek kokosowych. podzielić krem na pół i wyłożyć na tortownicę. ułożyć znów warstwę krakersów i znów warstwę kremu. Na wierzch wysypać resztę wiórek kokosowych równomierną warstwą. wstawić do lodówki. Można podawać po 2 h schłodzenia.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń