Do góry

Desery Przepis na:

rafaello

rafaello

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 4

Dodano:

Odsłon: 1283

dobry i szybki do zrobienia:)

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. żółtka ucieramy z cukrem waniliowym i 0,5 szlanki cukru.Dodajemy mąke,budyń i 0,5 szlanki mleka.Reszte mleka gotujemyz pozostałym cukrem.Gotujemy i studzimy.

  2. masło ucieramy na puch i dodajemy przestudzony budyń,wsypujemy kokos mieszamy.

  3. na dnie blaszki układamy herbatniki nakładamy część masy i powtarzamy czynnośc aż do wyczerpania składników.wierzch polewamy polewą wedłóg uznania

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kasiaz22 28 maja 2010 to nie jest margaryna tylko masło roślinne a to jest różnica naprawde na tym maśle wychodzą pyszne masy

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

athe 16 marca 2010 przepis wyglada interesujaco, zapewne sie skusze :) choc zdecydowanie polecam zainwestowac w prawdziwe maslo, o wiele smaczniejsze sa kremy na bazie masla niz margaryny!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń