Do góry

Desery Przepis na:

Rafaello

Rafaello

Autor: dorcia41

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 366

Dodano: 12.04.2010

Odsłon: 13085

niedrogie, nie zbyt pracochłonne, ale za to jakie pyszne :)

Składniki

> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,wodę, olej i ocet. Upiec po przestygnięciu przekroić na pół. Ugotować budyń z dodatkiem 2 łyżek mąki, po przestygnięciu utrzeć z masłem lub margaryną. Przekrojone ciasto smarujemy w środku i cienko na wierzchu kremem budyniowym. Kokos z 2 łyżkami cukru zrumienić na patelni i posypać wierzch ciasta. Życzę smacznego :))

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Monikx 19 maja 2014 Dziękuję dorcia41 za przepis ,upiekłam w sobotę i wszystkim smakował:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

szczotka_od_kija 19 maja 2013 Ależ Ty fajne ciacha pieczesz..... ślinotok właśnie mam:), kciuka zostawiam:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

DOROTA2 12 kwietnia 2010 prosto i szybko dodaje do ulubionych:) pozdrawiam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń