Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedrogie, nie zbyt pracochłonne, ale za to jakie pyszne :)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Składniki
Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,wodę, olej i ocet. Upiec po przestygnięciu przekroić na pół. Ugotować budyń z dodatkiem 2 łyżek mąki, po przestygnięciu utrzeć z masłem lub margaryną. Przekrojone ciasto smarujemy w środku i cienko na wierzchu kremem budyniowym. Kokos z 2 łyżkami cukru zrumienić na patelni i posypać wierzch ciasta. Życzę smacznego :))