Do góry

Desery Przepis na:

Rafaello

Rafaello

Autor:

Przepisów i artykułów: 36 Ocena: 41

Dodano:

Odsłon: 1478

sami oceńcie

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Połowe mleka rozetrzeć z mąką, żółtkiem i połową cukru.

  2. Reszte mleka zagotować z cukremwaniliowym i resztą cukru i dodać rozmieszaną mąke. Ugotować wszystko na budyń.

  3. Po ostygnięciu budyń wymieszać zmargaryną i 2/3 wiórków kokosowych.

  4. Na blaszce wyłożonej folią lub pergaminem ułozyć warstwe krakersów i posmarować masą. I przekładać do wykorzyastania tak aby ostatnią masą na wierzchu był budyń. Posypać całośc wiórkami kokosowymi.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń