Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 189
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 189
Składniki
Wiórka + 1 łyżka margaryny + 1 łyżka cukru - smażyć na patelni na złoty kolor. Trzeba cały czas pilnować, bo potrafią szybką się podpalić
Z mleka, 1/2 szkl. cukru i obu mąk ugotować budyń - odstawić do wystudzenia
Margarynę utrzeć i dodawać po łyżce budyniu, na koniec jak ktoś lubi mozna dać kilka kropel olejku do ciasta np. rumowego i podzielić na trzy części
Krakersy ułożyć 5x5 lub 4x6 na to masa - krakersy - masa - krakersy - masa - wiórki kokosowe (lekko je docisnąć ręką do masy)
Smacznego!!!