Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 134
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22754
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 5201
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 134
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22754
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 5201
Składniki
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Kiedy będzie płynna dodaj do niej płynną śmietanę.
Zmiksuj w robocie kuchennym ciasteczka lub recznie. Wsyp do 4 szklanek po 2 łyżki zmielonych ciastek.
pokrój banany na skos w cienkie talarki i skrop sokiem z cytryny, by nie zczernialy.
Ułóż banany na zmielonych ciastkach, przyklejając część plastrów do brzegów szklanki.
do każdej szklanki nałóż po 2 łyżki kremu krówkowego. Dokładnie wyrównaj powierzchnię łyżeczką i na wierzch wlej po 2 łyżki rozpuszczonej czekolady. Ubij gęstą śmietanę, włóż do rękawa cukierniczego i wyciśnij na górę deseru. Wstaw do lodówki na godzinę, udekoruj miętą.