Do góry

Napoje Przepis na:

Rajska pychota

Rajska pychota

Autor:

Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 3376

Dodano:

Odsłon: 11090

Dla wszystkich lubiących malibu i smak kokosa:)

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. do zamykanego słoika wsypać wiorki zalać je szklanką spirytusu. Dobrze zakręcić i odstawić na 2-3 dni.

  2. Po 3 dniach odsączyć spirytus.

  3. do wysokiego naczynia przełożyć mleko kokosowe, mleko skondensowane słodkie i niesłodzone. Wszystko razem dobrze zmiksowac.

  4. Do powstałej masy powoli wlewać spirytus ciagle miksując.

  5. Gotowe malibu przelać do butelek.

  6. SMACZNEGO:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń