Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wszystkich lubiących malibu i smak kokosa:)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
do zamykanego słoika wsypać wiorki zalać je szklanką spirytusu. Dobrze zakręcić i odstawić na 2-3 dni.
Po 3 dniach odsączyć spirytus.
do wysokiego naczynia przełożyć mleko kokosowe, mleko skondensowane słodkie i niesłodzone. Wszystko razem dobrze zmiksowac.
Do powstałej masy powoli wlewać spirytus ciagle miksując.
Gotowe malibu przelać do butelek.
SMACZNEGO:)