Do góry

Napoje Przepis na:

RATAFIA

RATAFIA

Autor:

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22167

Dodano:

Odsłon: 5185

Ratafia

Składniki

  • po 25 dag malych truskawek, malin, czarnych porzeczek, wisni, brzoskwin i ananasa
  • 54 dag cukru
  • 1,5 l rumu
> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Owoce umyc, oczyscic, pokroic w kostke (brzoskwinie obrac ze skorki). Wymieszac z cukrem, zalac rumem. Przykryc, odstawic w chlodne miejsce na 4 tygodnie.

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: ratafia

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń