Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w wykonaniu i nie drogie jednym słowem pyszne
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 94
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 178
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 457
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 94
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 178
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 457
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 266
Składniki
przygotować rozczyn dodać jajka, mleko, kwaśną śmietanę, cukier, cukier waniliowy, sól, mąkę z proszkiem, rozpuszczone letnie margaryny. zagnieść ciasto zostawić do wyrośnięcia ok.1godz
formować rogaliki i piec 30 minut 180 stopni lukrować po upieczeniu