Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w wykonaniu i nie drogie jednym słowem pyszne
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 92
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 92
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Składniki
przygotować rozczyn dodać jajka, mleko, kwaśną śmietanę, cukier, cukier waniliowy, sól, mąkę z proszkiem, rozpuszczone letnie margaryny. zagnieść ciasto zostawić do wyrośnięcia ok.1godz
formować rogaliki i piec 30 minut 180 stopni lukrować po upieczeniu