Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36059
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 181
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 389
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36059
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 181
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 389
Składniki
Migdaly sparzyc wrzatkiem,obrac ze skory,zemlec.Szybko zagniesc ciasto z maki cukru waniliowego,zimnego masla pokrojonego w kawalki,migdalow i cukru. Formowac waleczki o grubosci olowka i dlugosci 5 cm. w ksztalcie rogalikow. Ciasteczka ukladac na blasze wylozonej papierem do pieczenia. Piec w tem.140 st ok 10-15 min.