Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla amatorów bez i bezików:)
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 61
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 61
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Składniki
Białka ubijamy na sztywno z cukrem natepnie dodajemy sok z cytryny a na koniec make ziemniaczana i proszek . Ubite białka wykladamy na wysmarowana tłuszczem blaszke Pieczemy ok 30 min w 150 stopniach na zloty kolor :) Nadzienie : Serek mieszamy z konfitura z wisni i dodajemy rozpuszczona w soku wystudzona zelatyne Upieczona beze pozostawiamy do przestygniecia a nastepnie smarujemy nadzieniem i za pomoca sciereczki zwijamy ostroznie rolade . Natepnie wstawiamy do lodowki najlepiej na noc przed podaniem posypujemy cukrem pudrem