Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Efektowna i pyszna roladka zrobi furore na każdej imprezie.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Składniki
W niewielkim garnku gotujemy wodę,ściągamy z ognia i wrzucamy do gorącej wody kostke sera,przykrywamy pokrywką i pozostawiamy na ok 30 min.
W tym czasie gotujemy jajka i kroimy w drobną kostkę,do jajek dodajemy pokrojony szczypiorek i szynkę także pokrojoną w kostkę, wszystko razem mieszamy z majonezem i przyprawiamy.
Ser delikatnie wyciągamy z wody i wałkujemy go tak aby powstał prostokąt,na rozwałkowany ser nakładamy wcześniej przygotowaną masę i rolujemy.
Roladę serową ciasno owijamy folią aluminiową,odstawiamy na noc do lodówki.