Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada z indyka"
...ale pyszny.
Odsłon: 689
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 67
Polecam.
Odsłon: 614
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 344
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 144
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5115
...ale pyszny.
Odsłon: 689
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 67
Polecam.
Odsłon: 614
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 344
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 144
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5115
Składniki
Mięso rozkrój na płat, lekko rozbij. Oprósz z obu stron solą, pieprzem i papryką, owiń folią i włóż do lodówki na 30 min.
Mielony twaróg połącz z żółtkami i kukurydzą, dopraw do smaku solą oraz pieprzem i wymieszaj. Marchewkę oraz cukinię pokrój w słupki. Masę serową rozsmaruj na mięsie, na niej ułóż pokrojone warzywa, po czym zwiń pierś indyka, formując roladę.
Mięso zasznuruj nicią, natrzyj lub obficie skrop olejem. Piecz w nagrzanym piekarniku ok. 80-100 minut, od czasu do czasu przekręcając mięso i smarując je olejem.
140 minut Porcja: 380 kilokaloriiŹródło: Świat i Ludzie