Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada z kremem i bezą"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1808
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 235
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Białka ubij z solą. Dodaj cukier, żółtka, obie mąki. Zmiksuj. Masę wylej na blachę pokrytą papierem do pieczenia. Piecz 20 minut w temperaturze 180°C. Gorący biszkopt przykryj ścierką i zwiń.
Serek zmiksuj z cukrem i podziel na 2 części. Do jednej dodaj kakao. Roladę posmaruj kremami, zwiń. Resztą kremu posmaruj wierzch, posyp bezami i czekoladą.Źródło: Dobry Tydzień