Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rolada z parówki i sałaty"
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 85
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 85
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 86
Składniki
Bułeczkę zalej mlekiem. Kiedy namięknie, odciśnij, włóż do mięsa. Wbij jajko, wsyp obraną, pokrojoną cebulę.
Mięso przypraw solą, pieprzem. Parówki owiń sałatą lub kapustą włoską. 2Z mięsa uformuj prostokąt, ułóż parówki i zwiń w rulon. Obtocz w bułce tartej i obsmaż na oleju lub upiecz w piekarniku.
Porcje 5, 60 min, Cena 1,70 zł, Kalorie 280 kcalŹródło: Bella Relaks