Do góry

Dania główne Przepis na:

Rolada ze schabu

Rolada ze schabu

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 7

Dodano:

Odsłon: 1967

Coś ciekawego

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Płat mięsa zasolić i zapieprzyć z obu stron. Boczek kroimy w kostkę i smażymy. Smarujemy jedną stronę schabu musztardą i chrzanem, wykładamy boczek a na boczek żurawiny. ZAWIJAMY

  2. Całość podsmażamy z każdej strony do "złapania koloru" i wkładamy do piekarnika na 1 godzinkę na 160 stopni.

  3. Podajemy z sosem chrzanowym

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń