Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rolada ze skrzydełkami z farszem"
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 452
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32629
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 112
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 112
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 452
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32629
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 82
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 112
Składniki
<strong>Przepis przysłała Anna Tokarska z Łąk Zwiastowych
Karczek rozbij, przypraw, posmaruj musztardą. Ze skrzydełek usuń kości, przypraw.
Pieczarki i cebulę pokrój, podsmaż na oleju. Wymieszaj z pokrojoną papryką i zieleniną, jajkiem i bułką tartą, przypraw. Napełnij skrzydełka. Ułóż na lekko zachodzących na siebie plastrach mięsa. Zwiń, posmaruj musztardą. Podlej wodą, dodaj przyprawy. Piecz godz. w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie