Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladka wieprzowa z parówką i serem owczym

Roladka wieprzowa z parówką i serem owczym

Autor:

Przepisów i artykułów: 2069 Ocena: 11112

Dodano:

Odsłon: 96

Wyborna roladka na obiad.

Składniki

  • Kotlet schabowy 2 szt.
  • Parówka drobiowa 2 szt.
  • Ser owczy 5 dag
  • Natka pietruszki
  • Sól i pieprz do smaku
1-2 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kotlety opłukać, posypać solą i pieprzem do smaku i rozbić tłuczkiem. Na rozbite kotlety ułożyć parówkę, ser, i posypać posiekaną natką pietruszki. Następnie zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Upiec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni przez około 30 minut do zrumienienia.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń