Do góry

Przekąski Przepis na:

Roladki drobiowe

Roladki drobiowe

Autor: olcia35

Przepisów i artykułów: 37 Ocena: 518

Dodano: 28.02.2011

Odsłon: 28672

Polecam!!!

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z filetu przygotowujemy 4 kawałki, każdy rozbijamy tłuczkiem, solimy, pieprzymy.

  2. Ogórki, ser i szynkę kroimy w paseczki. Układamy na każdym kawałku mięsa.

  3. Zwijamy w roladę, obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju. Podajemy z surówką i ziemniakami. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

buniek100 08 marca 2011 A jak włożysz obok ogórka pasek czerwonej papryki konserwowej to widok prze apetyczny!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kornelia_ee 08 marca 2011 Dziś zrobiłam to na obiad. Było pyszne! :)
Pozdrawiam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

olcia35 02 marca 2011 Oczywiście, przepraszam za pomyłkę:)Pozdrawiam

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

emerytka 01 marca 2011 Chyba w innej kolejności: mące, jajku i bułce tartej?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń