Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczaka można podawać na wiele sposobów, zachęcam do wypróbowania mojego. Danie robi się bardzo szybko a smakuje pysznie.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 6
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 6
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Składniki
Pierś z kurczaka rozkrawamy jak na kotlety, a następnie rozbijamy na cienkie plastry. Mięso delikatnie solimy i przyprawiamy świeżo zmielonym kolorowym pieprzem. Na płaty mięsa nakładamy pokrojone w paseczki suszone pomidory i fetę. Zawijamy w roladki i smażymy na złoty kolor na oliwie z oliwek. Ja użyłam zalewy z suszonych pomidorów, aby uzyskać większy aromat. Całość podajemy z ulubioną sałatką lub ziemniakami.