Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak leśnych grzybów z mięsem.
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 505
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 106
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 169
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 505
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 106
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 169
Składniki
Kotlety rozbić posypać pieprzem, sola i skropić cytryna, odstawić do lodówki na 30 minut 2. Grzyby oczyścić umyć, pokroić na cienkie plasterki 3. Cebule, czosnek posiekać zeszklić na 2 łyżkach oleju, dodać pokrojone grzyby popieprzyć i posolić dusić około 10 minut 4. Odłożyć polowe grzybów, dodać posiekaną pietruszkę, start ser,bułkę tartą wszystko wymieszać 5. nakładać farsz na kotlety zwijać w rulon, obtoczyć w mące i obsmażyć na pozostałym oleju na rumiano ze wszystkich stron 6. Przełożyć do rondla podlać woda i dołożyć resztę grzybów,dosolić jeśli mało słone dusić pod przykryciem 25 minut 7. N a koniec dodać śmietanę.SMACZNEGO.