Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne roladki ujmą swym niepowtarzalnym smakiem każdego amatora schabu. Zaskocz swoją rodzinę i znajomych podając roladki w innej odsłonie.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Składniki
Schab umyj, osusz i rozbij na cieniutkie kotlety. Oprósz solą, pieprzem i przyprawą do wieprzowiny. Szczypiorek posiekaj. Sałatę umyj i osusz.
Na każdym kotlecie połóż kolejno- plaster sera, liść sałaty, parówkę (obraną z osłonki) i posyp szczypiorkiem.
Uformuj roladki, zepnij wykałaczką. Obtaczaj kolejno: mąka, rozbełtane jajko, bułka tarta.
Na patelni rozgrzej olej i smaż roladki z każdej strony, aż uzyskają złocisty kolor. Podawaj z ziemniakami. !! Smacznego !! ;)