Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 211
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 429
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 462
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 211
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 429
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 462
Składniki
Rozbijamy plastry schabu,kładziemy salami,żóty ser,zawijamy.
Blanszujemy liście pora i owijamy nimy roladki.
Robimy sos:śmietanę,serek topiony podgrzewamy aż będzie jedna konsystencja,lekko chłodzimy dodajemy żółtko/a,sól pieprz.
Układamy roladki w naczyniu ceramicznym zalewamy sosem i posypujemy tarkowanym żółtym serem.Zapiekamy około 25-30 min.w 170-180 C