Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki w sezamowej panierce"
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 152
Składniki
Ogórki obierz i pokrój w cienkie plasterki. Wymieszaj z łyżeczką soli i odstaw na 20 min.
Odlej sok, który puściły. Wymieszaj ze skórką startą z limonek oraz z wyciśniętym sokiem.
Mięso rozbij i panieruj w mące. Następnie w jajku roztrzepanym z mlekiem, mielonym chili i solą, a na koniec w sezamie wymieszanym z bułką tartą.
Kotlety smaż na oleju aż się zezłocą.
Czas przygotowania: 25 minut 523 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień