Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne roladki na obiad.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 42
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 67
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 111
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 42
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 67
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 111
Składniki
Przygotowanie: Kotlety umyć, posypać solą i pieprzem i ubić bardzo cienko. Pieczarki, paprykę, cukinię oczyścić, pokroić w grubszą kostkę i zeszklić na oleju z dodatkiem przyprawy maggi. Przygotowany farsz kłaść na kotlecie, zwijać w roladkę i spiąć wykałaczką. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano. Podawać z domowymi frytkami i dowolną surówką.