Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki wieprzowe z warzywną salsą"
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 105
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 765
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 856
Polecam.
Odsłon: 607
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 105
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 765
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 856
Polecam.
Odsłon: 607
Składniki
Kotlety cienko rozbij, oprósz pieprzem, Vegetą i majerankiem.
Poszatkowaną kapustę ugotuj, skrop octem i wymieszaj z posiekaną cebulą oraz startym jabłkiem. Dopraw solą z cukrem i wymieszaj.
Na każdy kotlet nałóż porcję kapusty. Zwiń w rulonik i usmaż z każdej strony.
Cukinię z pomidorami pokrój w kostkę, a cebulę w półtalarki. Zeszklij warzywa na oleju. Po chwili dolej odrobinę wody i duś do miękkości.
Nałóż ciepłą salsę na talerze i serwuj z roladkami mięsno-kapuścianymi.
<strong>Przepis nadesłała: Irena Pancerz</strong>Źródło: Kurier TV