Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rolada z kurczaka, którą można podawać na ciepło jako danie obiadowe lub zimno jako przekąska.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
1. Fileta kroimy na połowę. 2. Robimy otwór.
3. Paprykę drobno kroimy, przekładamy do miski.
4. Rzodkiewki również drobno kroimy, dodajemy do papryki.
5. Szczypiorek siekamy dodajemy do warzyw.
6. Dodajemy pokrojony ser feta.
7. Wszystko razem mieszamy.
8. Otwór mięsa napełniamy farszem.
9. Obtaczamy w przyprawie i doprawiamy solą.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.