Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki z kozim serem"
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 104
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 240
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 104
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 240
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Składniki
Bakłażan pokrój w podłużne plastry, posól i odstaw na 10 minut. Następnie osusz na papierowym ręczniku i posmaruj delikatnie oliwą. Zgrilluj na patelni. Plastry bakłażana lekko przestudź. Twaróg wymieszaj z miętą.
Jeśli jest zbyt gęsty, wlej śmietanę, aby łatwo się rozsmarował. Dopraw pieprzem i solą. Twarogiem posmaruj plastry bakłażana i zwiń roladki.
Roladki możesz podać z sosem czosnkowo -śmietanowym.Źródło: Na żywo