Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki z kurczaka"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 30
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 78
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 30
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 78
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Piersi pokrój w podłużne kawałki i zamarynuj w przyprawach około 20 minut. Każdy kawałek zawiń ściśle w wędzony boczek. Następnie ułóż mięso w żaroodpornym naczyniu. Zapiekaj przez 25 minut w 180° C, do zarumienienia boczku.Źródło: Na żywo