Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki z mozzarellą"
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 177
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 177
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Składniki
Papryki opiecz w piekarniku. Zimne, obierz i pokrój. Pomidory sparz i pokrój. Cebulę oraz czosnek posiekaj, zeszkilj na oleju. Dodaj pomidory, podlej bulionem i duś, aż sos zgęstnieje. Przypraw solą, pieprzem, ziołami.
Mięso rozbij, oprósz solą i pieprzem. Na każdym połóż kawałek papryki, posyp startą mozzarellą. Zwiń w rulon i obsmaż. Włóż roladki do sosu i chwilę duś razem. Podaj z makaronem.
<strong>Magdalena Magiera z Rzeszowa</strong>Źródło: Takie jest życie