Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 125
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 56
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 606
Polecam.
Odsłon: 125
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 56
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 606
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Mielimy i mieszamy z chrzanem. Przyprawiamy solą do smaku. Masa ma wyjść bardzo ostra. Na następny dzień nieco straci ostry smak.
Na plastry szynki nakładamy masę, zwijamy w roladki. Układamy na półmisek. Dekorujemy zieleniną, pomidorem i ogórkiem.