Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab z w nim niespodzianka, berlinki w sosie Pesto.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35937
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 155
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 268
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 319
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35937
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 155
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 268
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 319
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Układamy na każdy kawałek mięsa po plastrze sera.
4. Smarujemy cienko Pesto.
5. Berlinkę kroimy na 3 części, jedną część układamy na serze.
6. Zwijamy roladki.
7. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku.
8. Obtaczamy w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Roladki gotowe. 11. Smacznego.