Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietna potrawa do wykorzystania ryzu ktory zostal z obiadu,dobre sa tez ze schabikiem.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Składniki
piersi rozbijamy tak jak na kotlety,uwazajac zeby nie zrobic dziur,ryz gotujemy w osolonej wodzie,ser i ogorek scieramy na tarce i mieszamy z ryzem,dodajemy sos i przyprawy i ponownie mieszamy,dosmaczamy.
na srodek miesa kladziemy farsz i mocni zwijamy formujac kotlety,optaczamy w jajku i bulce smazymy,podajemy z warzywami gotowanymi na parze.