Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O matko jakie to pyszne, wykorzystajcie świeży szpinak!!! Ja robię w takiej wersji ale można dodać łososia wędzonego w plastrach.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1415
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 37
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1083
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 446
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1415
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 37
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1083
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 446
Składniki
Sparzyć szpinak i przełożyć na rozgrzaną patelnie, podsmażyć łącznie z czosnkiem ja dodaję dużo, doprawić do smaku i dodać ser feta.
ostudzony farsz wykładamy na gotowe ciasto francuskie i zwijamy w roladę. Brzegi oraz wierzch ciasta smarujemy żółtkiem.
wstawiamy do rozgrzanego piekarnika ok 180 stopni na opakowaniu od ciasta francuskiego jest napisane i pieczemy 30-40 min. Podpowiedz ja do 20 min kroję roladę w plastry i wstawiam na kolejne 20 min. Życzę smacznego