Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy rosół gotują nasze babcie.
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 15
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 498
Polecam.
Odsłon: 104
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 107
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 15
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 498
Polecam.
Odsłon: 104
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 107
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odcedzić i zahartować zimną wodą. Mięso opłukać, zalać wodą, posolić i zagotować, zebrać szumowiny. Następnie dodać ziele angielskie, pieprz, liść laurowy, czosnek, grzyby, warzywa z cebulą z łuską wcześnie opaloną na gazie. Gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Podawać z makaronem lub ziemniakami z dodatkiem posiekanej natki pietruszki.