Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OD LAT ZAJADAMY SIĘ MAMINYM ROSOŁEM, ZAWSZE JEST PRZEPYSZNY I SMAKUJE FANTASTYCZNIE, ZAWSZE JEST TAKI SAM, JEDNAK MOŻE COŚ OD CZASU DO CZASU ZMIENIĆ I ZASKOCZYĆ RODZINĘ . POLECAM MÓJ PRZEPIS, MYŚLĘ ŻE WARTO UNOWOCZEŚNIĆ NIEDZIELNY STÓŁ TĄ WERSJĄ ROSOŁU :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 170
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 152
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 80
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 170
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 152
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 80
Składniki
Obrany z twardej skóry korzeń imbiru, ścieramy na bardzo drobnej tarce. Podobnie robimy z czosnkiem. Oba składniki łączymy tworząc dwuskładnikowa pastę. Dodajemy ja do wywaru. Doprawiamy według własnego uznania. Podajemy z makaronem sojowym lub ryżowym.
Moje rady: pasty dodajemy według uznania, tak by rosół miał wyraźnie zmieniony smak, ale uwaga, przy dużej ilości czosnku i imbiru może się dość mocno zaostrzyć.