Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa wersja rosołu. Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Polecam.
Odsłon: 121
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 39
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 573
Polecam.
Odsłon: 121
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 39
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 573
Składniki
"Przypalić" na patelni, połówki cebuli - wrzucić do garnka z wszystkimi innymi składnikami, zalać zimną wodą. Gotować ok. 2 godzin. Zmielić pierś i mięso z rosołu, dodać jajko, przyprawić i formować pulpety. Kulki ugotować i dorzucić do rosołu.