Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, która równie dobrze może być deserem :) Roszponka z owocami komponuje się wyjątkowo smacznie!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Roszponkę dokładnie myjemy i osuszamy. Przekładamy na talerz i dodajemy obraną i pokrojoną pomarańczę. Następnie dodajemy obrane i pokrojone orzechy, a także odcedzone i pokrojone brzoskwinie. Całość zalewamy sosem, czyli sok z brzoskwiń mieszamy z miodem i octem balsamicznym.