Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa z wołowiną, mieszanką warzyw chińskich oraz makaronem spaghetti .
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Wołowinę dokładnie myjemy. Kroimy w drobną kostkę następnie w garnku podsmażamy 3-4 minuty na łyżce oliwy. Następnie dodajemy 2 litry bulionu i gotujemy ok. 45-60 min do miękkości wołowiny.
Dodajemy koncentrat pomidorowy oraz paprykę ostrą. Po chwili wsypujemy mrożonkę chińskich warzyw. Gotujemy ok 15 min. Dodajemy 4-5 łyżeczek przyprawy do potraw chińskich a następnie połamany makaron do spaghetti. Gotujemy 10 min.