Do góry

Przekąski Przepis na:

ROŻKI ŚLEDZIOWE LEKKO SOLONE W OLIWIE

ROŻKI  ŚLEDZIOWE LEKKO SOLONE W OLIWIE

Autor:

Przepisów i artykułów: 32 Ocena: 966

Dodano:

Odsłon: 4990

Danie na każdą okazję ,a szczególnie na karnawał

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Papryki drobno pokroić ,dodać drobno pokrojoną cebulę , ogorki konserwowe,oraz bardzo drobno pokrojony 1 filet śledziowy , szczypior wszystko bardzo dobrze wymieszać ,doprawić pieprzem ,dodać 2 lyżki oliwy ,lub majonezu

  2. Filety solone lekko przepłukać ,odsączyć na papierowym ręczniku , skropić sokiem z cytryny ,posmarować oliwą i zostawić w lodówce na 30 minut .

  3. Następnie filety rozlożyć na deseczce ,popieprzyć ,nakladac małe porcje przygotowanego farszu i zwijać w rożki ,spinając wykałaczką

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

madziak 26 maja 2010 Ale pięknie podane, muszą smakować wybornie. Pozdrawiam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń