Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rumsztyk duszony w warzywach"
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 280
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 37
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 748
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 156
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 47
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 280
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 37
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 748
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 156
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 47
Składniki
Wołowinę oczyść, włóż do rondla, zalej wodą (by ją przykryła). Zagotuj, zdejmij szumowiny, dodaj ziele angielskie i liście laurowe, przykryj, gotuj 40 minut.
Marchewki, seler i por oczyść, pokrój. Cebule i czosnek obierz. Dodaj do mięsa, wsyp goździki, oprósz solą i pieprzem. Zamieszaj. Gotuj z uchyloną lekko pokrywką około godziny.
Czas przygotowania: 100 min, ilość porcji: 10, cena za porcję: 4 złŹródło: Chwila dla Ciebie