Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rurki na zielono z serem feta"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Składniki
Warzywa umyć, brokuł podzielić na różyczki, czosnek pokroić w plasterki. Rozgrzać oliwę, podsmażyć czosnek, pilnując, żeby go nie spalić. Wrzucić na patelnię brokuł i groszek, dusić pod przykryciem przez ok. 7-10 minut. Warzywa mają pozostać twardawe, ale nie surowe. Doprawić solą i oregano.
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Wymieszać z warzywami, posypać świeżo zmielonym pieprzem, pokruszoną fetą i listkami bazylii.
ok. 20 minutŹródło: Twoje Imperium