Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rurki twarogowe"
...ale pyszny.
Odsłon: 688
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 67
Polecam.
Odsłon: 614
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 343
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5114
...ale pyszny.
Odsłon: 688
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 67
Polecam.
Odsłon: 614
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 343
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5114
Składniki
Margarynę, mąkę i twaróg zagnieć. Wstaw na godzinę do lodówki. Ciasto rozwałkuj, pokrój w paski, nawiń na natłuszczone rurki. Piecz 20 min w temp. 200°C. Ostudź.
Masa: żelatynę namocz w małej ilości wody. Zalej niewielką ilością wrzątku, rozpuść. Śmietanę ubij, dodając żelatynę. Wsyp masę śmietanową, zmiksuj na gładki krem.
Odstaw do stężenia. Masą napełnij rurki, skrop stopioną polewą czekoladową.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Zawadzka z Tarnowa Opolskiego.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie