Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rurki z pieczarkami"
...ale pyszny.
Odsłon: 594
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
...ale pyszny.
Odsłon: 594
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
Składniki
OK. 3 PORCJE: ok. 30 minut; CENA PORCJI: ok. 2,20 zł
Kostkę bulionu rozpuść w 1/2 litra wrzącej wody.
Cebulę obierz, posiekaj. Szpinak umyj, osącz.
Pieczarki oczyść, pokrój. Przesmaż wraz z cebulą i szpinakiem na rozgrzanym oleju. Następnie podlej 1/3 bulionu i duś parę minut, dopraw do smaku.
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu, dodając do wody resztę bulionu. Podaj z pieczarkami, udekoruj pomidorami.Źródło: Świat kobiety