Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba na parze

Ryba na parze

Autor: monsegnieur

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 30

Dodano: 13.07.2012

Odsłon: 2739

Lekkostrawne, szybkie.

Składniki

  • Filety 4, mieszanka warzywna 1 paczka,przyprawa do ryb.
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do brytfanny wsypujemy warzywa,dolewając szklankę wody.Gotujemy do miękkości.Na sito układamy doprawioną rybę.Przykrywamy.Gotujemy jeszcze 5 do 10 minut w zależności od wielkości filetów.Akompaniujemy białym wytrawnym winem. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agatokaj 15 lipca 2012 Zwłaszcza dietetyczne,proszę o więcej takich przepisów:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 14 lipca 2012 bardzo zdrowe i dietetyczne.Ja jednak poproszę bez wina.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń