Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba pieczona w ajwarze

Ryba pieczona w ajwarze

Autor:

Przepisów i artykułów: 470 Ocena: 9358

Dodano:

Odsłon: 2182

Szybki i smaczny filet z ryby

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wyfiletowałam rybę, można użyć każdej ulubionej ryby także morskiej. Filety ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia skropionym oliwą. ryby skropiłam sokiem z połowy cytryny. Po 15 minutach filety posmarowałam po łyżce ajwaru i posypałam posiekaną natką i zapiekałam 20 minut w 180 stopniach.




  2. Po upieczeniu jeszcze posypałam filety natką.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (27)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ErJot 24 lipca Uwielbiam ajwar więc to coś w sam raz dla mnie:) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Docherro 23 lipca Kochana masz świetne pomysły dla rybek...tak pzygotowana musi wyśmienicie smakować,już jem oczami,a ślinianki pracują.Niebawem będę miała świeże rybki więc wykorzystam Twoje pomysły...:) Odpowiedzi: 8 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

slodkisentyment 23 lipca Aj waj, ale super propozycja. Wygląda obłędnie, musi tak smakować, rewelacja :) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń