Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna ryba po grecku, ale z małym dodatkiem smakowym. Warto wypróbować :)
...ale pyszny.
Odsłon: 680
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 609
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 334
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 132
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5110
...ale pyszny.
Odsłon: 680
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 57
Polecam.
Odsłon: 609
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 334
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 132
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5110
Składniki
Przygotowanie: Filety rybne natrzyj vegetą/kucharkiem. Następnie je usmaż w panierce z jajka i bułki tartej. Warzywa: marchewki, pietruszka, seler zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Por i cebulę pokrój w piórka i podsmaż na patelni na niewielkiej ilości oleju. Następnie dodaj starte warzywa, liście laurowe, ziele angielskie. Przecier pomidorowy rozmieszaj w ½ szklance wody. Dodaj do warzyw i duś aż warzywa będą miękkie. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Od czasu do czasu zamieszaj, aby warzywa nie przypaliły się. Na misce wyłóż 1/3 część warzyw a na nie rybę. Przykryj następnie kolejną 1/3 część warzyw i resztą ryby. Przykryj rybę resztą warzyw.