Do góry

Przekąski Przepis na:

Ryba po grecku

Ryba po grecku

Autor: jomonika

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 651

Dodano: 23.12.2011

Odsłon: 8203

proste

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety opanierowac w jajku i bulce nastepnie upiec na oleju. Marchew, pietruszke i seler zetrzec na tarce, cebule pokroic w kostke. Wszystko razem wymieszac posolic, dodac lisc laurowy i ziele angielskie. Dusic na malym ogniu az bedzie miekkie. Upieczone filety ulozyc w naczyniu a na gore wylozyc warzywa. SMACZNEGO!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń