Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis nadaje się jako danie do przyjęcia gości. Jest prosty smaczny i elegancko wygląda. Najlepsza jest ryba panga ale można zrobić z innej. Ważne żeby to były filety.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1064
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 137
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1064
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 137
Składniki
Rybę pokroić na 3 cm kawałki, posolić, popieprzyć i usmażyć na oleju (nie obsypywać mąką. Rybę przełożyć do naczynia a na pozostały na patelni olej wrzucić pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić. Następnie do cebuli dorzucić pokrojoną w kostkę (1,5-2 cm) paprykę i chwilę razem dusić. Brzoskwinię pokroić na kawałki podobne do papryki i dorzuć na patelnie do cebuli i papryki. Wszystko razem poddusić ok 10 min. Na koniec wlać keczup i dobrze wszystko wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Na dno miski układać część farszu, następnie kawałki ryby, farsz, ryba i tak do wyczerpania składników. Schłodzić w lodówce. Najlepiej zrobić dzień wcześniej żeby ryba przeszła farszem. Podawać z pieczywem. Życzę smacznego.