Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba podana w oryginalny, niecodzienny sposób. Świetna propozycja na piątkowy obiad.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1605
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1605
Składniki
Filety rybne posól i popieprz z każdej strony. Panieruj w mące, jajkach i tartej bułce. Usmaż z każdej strony na złoty kolor. Przełóż do garnka z grubym dnem. Seler, paprykę i marchew pokrój w słupki. Cebulę pokrój w piórka. Warzywa duś na patelni do czasu aż zmiękną. Ketchup, oliwę, sos sojowy i ocet wymieszaj. Dopraw do smaku cukrem. Zalej nim warzywa. Wymieszaj. Zawartość patelni dodaj do ryby. Duś pod przykryciem przez ok. 10 minut.